Prirodna Kozmetika Mirta

KUPUJMO ROBU HRVATSKIH PROIZVOĐAČA!

Vjerujem da nitko od nas još prije 2 mjeseca nije mogao ni sanjati da će nam se životi preko noći promijeniti i da ćemo doživjeti situaciju u kojoj se sada nalazimo. Vremena su izazovna i nikome nije lako. Međutim, sada je najvažniji da budemo optimistični i da vjerujemo da će sve ovo proći. Preživjet ćemo mi i ovaj nesretni virus, sve će se vratiti u kolotečinu, nadajmo se što prije. Međutim, iza sebe će ostaviti značajne posljedice za hrvatsko gospodarstvo. One su već postale očigledne za mnoge poduzetnike koji su naprasno morali zatvoriti svoja vrata, ali svi ćemo to osjetiti na svojoj koži, u većoj ili manjoj mjeri.

Za trenutačnu situaciju nitko nije kriv i ne možemo u nikoga uprijeti prst i tražiti odgovornost. Ne možemo puno toga učiniti, osim, što moramo biti disciplinirani i nadati se da ovo sve skupa neće dugo trajati.

Međutim, čekajući neka bolja vremena, nemojmo sjediti skrštenih ruku! Iako je jako otežano naše normalno svakodnevno funkcioniranje, život nije stao. Unatoč tome što nam se odlazak u kupovinu sveo na čekanje u redovima ispred prodavaonica prehranom i nikome baš nije do šopinga, i dalje smo živi i zdravi (barem većina), i dalje moramo jesti, piti, održavati higijenu. Dakle, i dalje moramo kupovati raznu robu. E, pa malo osvijestimo ovu kupovinu i pomozimo hrvatskim proizvođačima tako što ćemo kupovati njihovu robu! Jer samo ćemo tako pomoći i samima sebi.

 

KUPUJMO HRVATSKO!

Ja sam i u životu prije CORONE nastojala maksimalno, koliko je to moguće, kupovati robu domaćih proizvođača. A sada je to važnije nego ikad! Stoga, kupujte namirnice i sve što vam je potrebno na lokalnim tržnicama, od domaćih OPG-a i obrtnika ili putem njihovih web-shopova. Mnogi od njih imaju mogućnost dostave na kućni prag ili imaju svoje web shopove. Iskoristite mogućnost kupovine iz svog doma, izaberite sve što vam je potrebno, naručite i čekajte da vam sve bude dostavljeno u vaš dom. Pri tome se ne izlažete nikakvoj mogućnosti izlaganja virusu, a pomažete domaćem gospodarstvu da preživi.

Ako se tako budemo ponašali, svi ćemo doprinijeti lakšem oporavku gospodarstva.

 

POSLOVNE SURADNJE S HRVATSKIM PROIZVOĐAČIMA

Kako bismo vas potaknuli, mi smo odlučili dati pozitivan primjer i došli smo na ideju da ostvarimo poslovnu suradnju s drugim hrvatskim proizvođačima. Već smo ih nekoliko dogovorili i jedva čekamo da vam ih predstavimo!

Kako smo zamislili našu suradnju? Odabrat ćemo proizvođače koji proizvode robu koja je na neki način kompatibilna s našim proizvodima i zajedno ćemo ih kombinirati u NAŠIM NOVIM POKLON-KUTIJAMA  koje nam trebaju stići sljedeći tjedan i koje nam izrađuje još jedan hrvatski proizvođač. Vjerujte nam na riječ – bit će to jako zanimljive suradnje jer Hrvatska ima puno kreativnih i uspješnih proizvođača koji proizvode vrhunske proizvode!

 

OPG BRAVDICA – OTOK CRES

Za prvu suradnju odabrali smo naše susjede s otoka Cresa – OPG Bravdica koje se bavi proizvodnjom, pomalo neobičnih slatkih delicija od kadulje, masline i smrekinih bobica, te proizvodnjom suvenira i raznih uporabnih predmeta od maslinovog drveta, naše starinske sorte “Šimjac”. Maslinovo drvo je simbol života i dugovječnosti, tako i svaki njihov proizvod, koji je izrađivan s puno ljubavi i pažnje, ima posebno značenje. Uz puno truda i rada oni se vesele svakom novom proizvodu. Na njihovoj facebook stranici možete pogledati cjelokupnu ponudu njihovih delicija, te prekrasnih upotrebnih predmeta i suvenira od maslinovog drveta.

suveniri od maslinovog drveta

suveniri od maslinovog drveta    suveniri od maslinovog drveta    izrada suvenira od maslinovog drveta

  posude i pribor za salatu od maslinovog drveta    izrada suvenira od maslinovog drveta

 

KAKO IZGLEDA SURADNJA OPG BRAVDICA I PRIRODNE KOZMETIKE MIRTA?

Iz njihove bogate ponude izdvojili smo prekrasne žličice od maslinovog drveta koje su se savršeno uklopile uz naše pilinge za tijelo COCO-ROSE i BROWN SUGAR! Ovaj lijep i koristan predmet bit će ukras svake kupaonice i njime ćete jednostavno iz posudice s pilingom izvaditi količinu koja vam je potrebna. Naši pilinzi u kompletu sa žličicama od maslinovog drveta bit će prekrasan poklon za svaku ženu koja voli prirodu i koja će se oduševiti finim, mirisnim pilingom pakiranim u jednostavnu kraft kutiju. Uz piling će dobiti ručno izrađenu drvenu žličicu koju će moći koristiti dugo vremena jer je maslina dugovječno drvo.

 

žličice od maslinovog drveta

 

Očekujući naše nove poklon-kutije ostvarili smo još jednu poslovnu suradnju. Možda će vam se činiti pomalo neobičnom jer mi proizvodimo kozmetiku, a oni gin. Ali, vjerujte nam, kada svog dragog obradujete našom lijepom kutijom sa nekoliko naših kvalitetnih i lijepo dizajniranih proizvoda za njegu muške kože i bočica gina – sigurni smo da će biti oduševljen!

Pogodili ste, naša sljedeća suradnja je s najpoznatijim hrvatskim proizvođačem gina – brandom OLD PILOT’S GIN!

A kako će to izgledati? Pratite nas, na vrijeme ćemo vas obavijestiti.

 

 

 

 

Košarica
Nemate proizvoda u košarici!
Ukupno
0,00 kn
Sveukupno
0,00 kn
Nastavite kupovinu
0
Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
 • Fotka
 • SKU
 • Ocjena
 • Cijena
 • Raspoloživost
 • Availability
 • U košaricu
 • Opis
 • Sadržaj
 • Weight
 • Dimenzije
 • Attributes
Usporedi
Lista želja 0
Otvori listu želja Nastavite s kupovinom